Нагородження грамотами викладачів і студентів кафедри кризової психології факультету психології і соціальної роботи ПНПУ імені В. Г. Короленка

31 травня 2024 року операційна директорка БО «ВБФ «Соціальні реформи» Олександра МАЛОРОДНА долучилася до VІ Міжнародної науково-практичної конференції «ПСИХОЛОГІЧНІ КООРДИНАТИ РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ: РЕАЛІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ» приуроченої 110-річчю Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. Під час засідання психологічної студії «Шлях до успіху» Олександра МАЛОРОДНА нагородила викладачів і студентів грамотами за активну громадську позицію, волонтерську діяльність, психологічну підтримку учнівської молоді: Світлану ЯЛАНСЬКУ, докторку психологічних наук, професорку, професорку кафедри кризової психології, деканку факультету психології і соціальної роботи; Ніну АТАМАНЧУК, кандидатку психологічних наук, доцентку, завідувачку кафедри кризової психології; студенток спеціальності 053 «Психологія», ОПП «Кризова психологія», групи КП-111 першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: Вікторію ГРИНЬ, Дар’ю ФЕСУН, Альону ЦЕНЦЕРЮ, Марію ШВЕЦЬ, Наталію КУПЦОВУ, Дар’ю ПОМАЗАН, Анастасію ЗУБРИЦЬКУ, Ангеліну СИРИЦЮ, Діану ДИНИСКО, Анастасію ТВЕРДОХЛІБ, Софію КУЛЬБАШНУ, Тетяну ОЛІЙНИК.

Світлана ЯЛАНСЬКА подякувала за нагороди та відмітила, що викладачі та студенти кафедри кризової психології факультету психології і соціальної роботи ПНПУ імені В. Г. Короленка відповідально ставляться до всіх завдань, що продиктовані викликами часу. Ніна АТАМАНЧУК подякувала за нагороди та кожному особисто за потрібну роботу, наголосила на важливості об‘єднуватися університетській спільноті у непростий час випробувань.

У свою чергу операційна директорка БО «ВБФ «Соціальні реформи» Олександра МАЛОРОДНА подякувала за співпрацю в реалізації гуманітарних проектів фонду, за активну участь викладачів і студентів у підтримці ментального здоровʼя дітей та дорослих.

Дякуємо за добрі справи, бажаємо натхнення та успіхів у подальшій діяльності!!!

Пишаємося нашими студентами.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю кафедри кризової психології ПНПУ імені В. Г. Короленка та Благодійної організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Соціальні реформи»!!!

Дбаємо про ментальне здоровʼям українців разом.

You may also like...