Лекція австрійського професора психології Сальваторе Джакомуцці для викладачів кафедри психології та здобувачів спеціальності 053 Психологія

Кафедра психології ПНПУ імені В. Г. Короленка постійно співпрацює з іноземними партнерами, вивчає досвід європейських країн з актуальних для України проблем. У рамках наукового співробітництва 1 березня 2024 р. доктор психологічних наук, професор Віденського університету імені Зигмунда Фройда (Австрія), почесний професор ПНПУ імені В. Г. Короленка Сальваторе Джакомуцці провів гостьову онлайн-лекцію про системну сімейну психотерапію для викладачів кафедри і здобувачів спеціальності 053 Психологія.

Викладачі і студенти отримали теоретико-практичний досвід проведення системної сімейної психотерапії та удосконалили професійні компетентності.

Лекцію доктор Джакомуцці читав англійською мовою, переклад здійснював доцент кафедри психології Іван Тітов.

Тематика проведеної лекції та експресивна манера її викладання Др. Сальваторе Джакомуцці не залишила байдужим жодного слухача. Здобувачі вищої освіти активно включалися в обговорення проблемних ситуацій, ставили доповідачу важливі для них запитання стосовно отримання і поповнення ресурсів, основних проблем взаємовідносин між батьками і дітьми, що зустрічаються у практиці найчастіше.

Дякуємо лекторові за змістовну та цікаву лекцію, за можливість отримати безцінний досвід у міжнародній співпраці. Міжнародна співпраця допомагає студентам та викладачам отримати нові знання та навички, розширити світогляд, налагодити партнерські відносини та збагатити своє життя.

You may also like...