Призначення академічної стипендії Президента України!

Вітаємо Горбик Катерину, студентку спеціальності 231 Соціальна робота першого рівня вищої освіти  з призначенням академічної стипендії Президента України!  У Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка створені сприятливі умови та ефективний академічний простір для професійного становлення майбутніх фахівців. Про це свідчать досягнення та успіхи наших студентів, результативність яких систематично визнається і відзначається Університетом.

Відзнака К. Горбик по праву заслужена. Катерина – високоінтелектуальна особистість, з активною життєвою позицією. Має високий рівень конкурентності, постійно це підтверджує своєю роботою за освітнім, науковим, громадським напрямами. Від початку навчання демонструє вагомі досягнення з усіх навчальних дисциплін, виявляє зрілість в осмисленні соціальних процесів у суспільстві, місії соціальної роботи і своєї власної ролі в цьому, зокрема – в перехідні / кризові часи. Відповідно – має високі оцінки з усіх навчальних дисциплін. Своїми навчальними здобутками Катерина Горбик забезпечила собі місце серед найуспішніших студентів університету. Студентка старанно займається науковою працею, результати   якої втілено в 6 наукових публікаціях.

Від початку повномасштабної війни  в Україні Катерина Василівна працює регіональним координатором гуманітарного проєкту «Пліч-о-пліч: Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» у громадах Полтавщини (за підтримки МБФ «Альянс Громадського здоров’я» у м. Полтава / Alliance for Public Health та за фінансової підтримки БФ «Christian Aid» та британського Комітету з надзвичайних ситуацій «Disaster emergency committee DEC»). За результатами успішної реалізації проєкту в Полтавському регіоні, зокрема й завдяки відданій роботі Катерини Горбик, даний проєкт посилює адаптаційний потенціал Полтавської громади. Наразі Катерина також працює регіональним фасилітатором проєкту Шведської церкви ««Survivor and community-led crisis response (SCLR) in Ukraine» / «Підтримка ініціатив спільнот». Катерина Горбик є активною учасницею студентської ради Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка. Із січня 2021 року по листопад 2023 року очолювала  волонтерський сектор. Нагороджена грамотою «Кращий студент 2022 року» від ректорки Марини Гриньової у номінації «За активну участь у громадській діяльності».

Нехай президентська відзнака буде стимулом до подальшого професійного зростання, самореалізації і джерелом натхнення!

You may also like...