Майстер-клас з глинотерапії: гармонізація психоемоційного стану особистості на VІ Міжнародній науково-практичній конференції ПНПУ імені В. Г. Короленка

Майстер-клас «Глинотерапія як метод гармонізації психоемоційного стану особистості».

31 травня 2024 року кафедрою кризової психології факультету психології і соціальної роботи Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка у межах VІ Міжнародної науково-практичної конференції «ПСИХОЛОГІЧНІ КООРДИНАТИ РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ: РЕАЛІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ» до 110-річчя Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка завдячуючи Тетяні ВЕЛИЧКО, психологині Благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас Полтава»; Інні СЕНЬ, соціальній працівниці Благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас Полтава», майстрині-керамісту з Опішні проведено майстер-клас «Глинотерапія як метод гармонізації психоемоційного стану особистості»

Гості заходу вправлялись у техніках самодопомоги в складних життєвих умовах, виготовили мандалу з глини. На сьогодні метод Мандало-терапії (терапії за допомогою створення та аналізу Мандали) отримав величезну популярність. Адже творча робота з мандалою через її концентричну структуру допомагає у відновленні рівноваги і спокою. У цьому велика цінність мандал, як арт-терапевтичного методу в роботі фахівця з кризової психології

Учасники майстер-класу висловили подяку Тетяні ВЕЛИЧКО та Інні СЕНЬ і поділилися враженнями: «Вдячна ведучим за можливість долучитися до майстер-класу високого професійного рівня!» (Тетяна ОЛІЙНИК, студентка групи КП-111). «Цінно, що майстер-клас проводять практики. Актуально, цікаво, професійно, важливо для подальшого професійного становлення» (Вероніка СУХОМЛИН, магістрантка групи КП-511). «Дякую ведучим за здобуті практичні компетентності, які актуальні для професійного становлення» (Вікторія ГРИНЬ, студентка групи КП-111).

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю кафедри кризової психології ПНПУ імені В. Г. Короленка та Благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас Полтава».

You may also like...