Програма навчальних тренінгів для майбутніх психологів

8-9 листопада на факультеті психології і соціальної роботи Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка стартувала програма навчальних тренінгів для майбутніх психологів. Програма реалізувується в межах проєкту “Діти і війна. Навчання технік зцілення” за підтримки БФ “Надія по всьому світові” HOPE worldwide Canada та Інститут психічного здоров’я Українського Католицького Університету.
Тренери Тетяна Дзюба, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри кризової психології та Наталія Гончарова, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології.
Учасниками тренінгу стали студенти 1-го курсу, груп П-111, П-112 та ПП-111, майбутні психологи, для яких таке навчання є особливо цінним і корисним як з точки зору розвитку навичок самодопомоги в складних умовах війни, так і в подальшій професійній діяльності. У процесі інтерактивної і безпечної взаємодії учасники тренінгів, а це сім повноцінних, насичених і змістовних зустрічей, мають можливість поділитися власними історіями проживання стресових і травмуючих подій, знайти техніки зцілення для самодопомоги та сформувати перший професійний досвід роботи в тренінгивих навчальних групах як майбутні фахівці.

You may also like...